Yaşam Koçluğu Grup Çalışması

Yaşam Koçluğu Grup Çalışması
YAŞAM KOÇLUĞU
 GRUP  ÇALIŞMASI
 
Yapabileceğinize İnanın...
Sınırlardan Özgürleşin...
 
Hayatınızı İstediğiniz Biçimde
Yeniden Şekillendirebilmeniz İçin…
Dünyaca Tanınmış Kişisel Yaşam Koçu
Talane Miedaner’in
 Öğretileri İle…
 
-Kendimizi Keşfedelim-
 
 
Hayatımızdaki tıkanıklıklar nelerden kaynaklanıyor? Fark etmediğimiz hangi özelliklerimizle kendimizi durduruyoruz? İstediğimizi zannettiğimiz ancak bir türlü gerçekleşmeyen isteklerimizin sonuçlanabilmesi için neler yapabiliriz? Hayatımızda neleri düzene sokmalıyız?
 
Grup aktivitesi şeklinde hazırladığımız çalışmada, eğlenceli uygulamalarla her bireyin kendine doğru içsel bir yolculuğa çıkması hedeflenmektedir. Kendi potansiyelinizi ortaya çıkartabilirsiniz.
 
Kişisel gelişim için ilk adım kendini tanımaktır. Kendinizi tanıdıkça, hayatınızla ilgili detaylarda neleri değiştirmek istediğinizi daha net görme şansına sahip olacaksınız. Potansiyelinize yakınlaştıkça neler yapabildiğiniz sizi şaşırtacak…
 
Eğlenerek öğrenmek, uygulamalarla kendinizi keşfetmek için sizi de grup çalışmamıza bekleriz.
 
Yaşam Koçluğu grup çalışmaları 4 hafta olarak düzenlenmektedir.
  • Düşünce Kalıplarımız ve Bize Etkileri
  • Objelerle Kendimizi Tanıma Çalışması - Uygulamalı Oyun
  • Hayatımızda Tıkanıklık Yaratan Noktaları Nasıl Değiştirebiliriz?
  • Hobilerimizle İlişkilerimiz
  • Sınırlarımızla İlgili Oyun Çalışması
  • Dün- Bugün- Yarın Nerede Olmayı Seçiyoruz?
  • Hikayeler Bize Ne Söylüyor?
  • Çapa Atıyoruz…( İstemediğimiz bir özelliğimizi seçiyoruz, istediğimizle değiştiriyoruz )
  • Nlp İle Kendimizi Tanıyoruz…Oyun
  • Nlp İle Başkalarını Tanıyoruz…Oyun
  • Kendimizi Ne Kadar Sınırlıyoruz? Oyun
  • Nefes Teknikleri İle Relaxasyon  
NLP, Yaşam Koçluğu Teknikleri ve Nefes Teknikleri İle Relaxasyon Uygulamaları yapıyoruz.
  
Yaşam Koçu & Radyo Program Yapımcısı
 Berna Turna
 

YAŞAM KOÇLUĞU GRUP ÇALIŞMALARINA KATILAN ÜYELERİN GÖRÜŞLERİ: 
Hayatıma somut ve gerçek bir boyut kattım. İç dünyamla sosyal hayatım arasında bir bağ kurdum. Keyifle paylaştığım sıcak bir ortam buldum. Hareket nedir? Sorusunun binlerce cevabı olduğunu öğrendim. Her hafta güzel ve motive edici sözler duydum. Burada bulunmaktan, dinamik ve sorgulayan insanları tanımaktan, yeni değerler keşfetmekten gurur duyuyorum. Bir grup içinde kendimi kısa sürede güvende hissettiğim ilk yer. Hedeflerimi bulmama herkesin katkısı oldu. İç disiplinimi nasıl sağlayacağımı öğrendim. Güzel hayatların bir parçası oldum. Umutlarım arttı. Teşekkürler. 
Yaptigimiz calismalar hayata daha pozitif bakmami sagladi. Daha onceleri benim icin cok buyuk sorun teskil eden ve aklimdan bir turlu atamayip beni surekli hem yoran hem de etrafima verdigim enerjiyi negatife donusturen olaylar simdi cok daha kucuk ve ya dogal geliyor. Hic kabullenemedigim, insanlara has bazi ozellikleri de artik dogal karsiliyorum. Kafam ne zaman bir seye takilacak olsa kendi kendimi telkin yoluna gitmem konusunda da cok buyuk rehber oldu. Ogrendigimiz yontemler ve oynadigimiz oyunlari hayata uyarlamak da hem keyifli hem de sorunlari oyunlar ve yontemler ile cozmek acisindan cok daha kolay geliyor. Kendimle ilgili daha onceden hic kesfetmedigim bazi yonleri aciga cikarmak, kendimi bu yonlerimle sevip ve akabinde etrafimda otomatikman kabul gormek acisindan cok buyuk faydalari oldu. Yaptigimiz her ic yolculukta ya yeni bir yonumu kesfettim ya da daha onceden yasadigim (yasadigimi sandigim) kotu olaylara bakis acim degisti. Oz saygimin gelismesi insanlari oldugu gibi kabullenip onlarda kusurlu olan ozelliklerin aslinda ilk olarak benim algimdan kaynaklanmasi gercegini de ogrenmem ve hatmetmem acisindan da cok faydali oldu calismalarimiz. Hayal gucunun nelere kadir oldugunu ve aslinda sinirlarin tamamen hayal gucumuzle yaratilan sanal engeller oldugunu ogrendim.
Simdi Italyadayim ama Ankaraya geldigim ilk vakit kaldigimiz yerden olmasa da baska bir calismada yeniden gorusmeyi ve yeniden oyunlar oynayip kendi ic yolculugumuzu yaptigimiz trene binmeyi iple cekiyorum.
Saygilar ve sevgilerimle, 
Hayatıma pozitif bakmaya odaklanmamı ve hedeflerime ulaşmak için nasıl adımlar atmamın daha iyi olacağını bu çalışmada öğrendim. Çok eğlenceli bir ortamda bunlara çalışmak güzel. 
Yaşam Koçluğu Grup çalışmasında birçok şey öğrenmekle birlikte hayatımda neler yapmak istediğime karar verdim ve hedeflerim için çalışmaya başladım. Teşekkür ederim. 
YAŞAM KOÇUMUZ SEVGİLİ BERNA İLE TANIŞMAM BENİM İÇİN GERÇEKTEN HAYATIMDA OLAN GÜZEL ŞEYLERDEN BİRİ . ONUN YAŞAM KOÇLUĞU GRUP ÇALIŞMASI OLDUĞUNU DUYDUĞUM DA , BU GRUBA HEMEN KATILMAK İSTEDİM VE ŞU AN BAKTIĞIMDA İYİ VE ÇOK GÜZEL BİR KARAR OLDUĞUNU GÖRÜYORUM. 
PAYLAŞTIĞIMIZ ŞEYLERİ KELİMELERLE ANLATMAM ÇOK MÜMKÜN OLMASA BİLE YİNE DE YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM. ÇEVREMDEKİ HERKES MERAK EDİYOR, BİZ ORADA NE YAPIYORUZ? ÇÜNKÜ ÖNCEDEN OLMADIĞIM KADAR POZİTİF VE ENERJİ DOLUYUM. ÇÜNKÜ BERNA VE GRUP SAYESİNDE ASLINDA HAYATIN BİZİ DEĞİL, BİZİM HAYATIMIZI YÖNETTİĞİMİZİ, EĞER GERÇEKTEN İSTER VE KARARLI OLURSAK HAYATIMIZIN KONTROLÜNÜ ELİMİZE ALIP, İSTEDİĞİMİZ ŞEKİLDE YÖNLENDİREBİLECEĞİMİZİ ÖĞRENDİM. BU ŞEKİLDE ANLATTIĞIM ZAMAN BELKİ HERKESİN KAFASINDA BİR SORU İŞARETİ OLUYOR. AMA NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANCAK BUNU YAŞAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. HAYATI VE ELİNİZDEKİ FIRSATLARI GÖRÜR VE BUNU NASIL ŞEKİLLENDİRECEĞİNİZİ ÖĞRENİRSENİZ, HAYATA BAKIŞ AÇINIZI DEĞİŞTİRİRSENİZ HER ŞEY MÜMKÜN OLABİLİYOR. YILLARDIR YAPMAK İSTEYİP DE, YAPAMADIĞIM, KORKTUĞUM ŞEYLERİ YAPMAYA BAŞLADIM, KENDİMİ TANIMAYI ÖĞRENDİM VE BUNLARLA YÜZLEŞİP DEĞİŞTİRMEYİ BAŞARDIM. AMA KARARLI OLUP, BİR YERDEN BAŞLAMALISINIZ. BUNUN İÇİN DE İLK YAPMANIZ GEREKEN BU GRUBA KATILMANIZ . BERNA VE GRUPTA TANIŞIP, BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ OLAN GRUP ARKADAŞLARIMA ONLARI SEVDİĞİMİ SÖYLEMEK İSTİYORUM. HERKES KENDİNE BİR ŞANS VERİP, BİR YERLERDEN BAŞLASIN….:)))))) 
hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri Algı Psikodrama Yaşam Koçluğu Grup Çalışmasına katılmaktı....ne mi oluyor,,,,,hayatım değişiyor......Teşekkürler..... 
Berna, her şey için çok teşekkür ederiz. Çok keyifli bir çalışma. Ben kendi adıma çok eğleniyorum. Buradan çıkınca kendimi çok enerjik ve aynı zamanda huzurlu hissediyorum. Ödevlerimi de düzenli yapmaya çalışıyorum! 
Bu çalışma kendi içimize dönmemizi ve kendimizle birlikte hedeflerimizi yeniden fark etmemizi sağladı. Teşekkürler Berna… 
Kendimle daha rahat konuşuyorum. Uzun zamandır olmak istediğim yerdeyim. Farklı sorunlardan söz eden ve açık yürekli insanlarla olmak çok güzel. Bazen daha fazla gelmek istiyorum. Kendimi daha fazla tanımama ve kendimi kabul etmeme yardımcı oluyor. Sinerji hissediyorum. Pozitif enerjiyi hayatıma çekmek güzel. Bu enerjiler hayatımı yeniden şekillendiriyor biliyorum. Her şey için teşekkür ederim. 
Kabuklarımı kırmama faydası oldu. Güzel insanlar tanıdım. Samimiyetten etkilendim. Açık olmanın, paylaşmanın güzel olduğunu gördüm. Pozitif enerjinin, çekimin hayatımda daha fazla yer almaya başladığını görüyorum. İnsanları dinlemek, anlamak ve insanlara anlatmak çok güzel. 
Anlayışlı olmayı, herkesin farklı hayatları olduğu, farklı backgroundlarla buraya geldiklerini görüyorum. Düzenli olmayı, her hafta o insanların olduğunu bilmeyi ve oraya gitmem gerektiğini hissettim. Sorumluluk duygum arttı. Sizi çok seviyorum. 
Kendi iç dünyamı daha çok tanıma fırsatım oldu. Dile getiremediğim şeyleri daha kolay dile getiriyorum. Farklı insanları, sorunlarını dinleme şansım oldu. Onarlın tecrübelerinden faydalanıyorum. Buraya gelmek için sabırsızlanıyorum. Kendim için büyük bir adım attım ve devamını getiriyorum. Teşekkür ederim. 
Grupta kaliteli insanlarla hoş vakit geçirmek ve hedeflerimi belirlemek açısından çok faydalı bir grup aktivitesi. Yaşam koçluğu herkesin yaşamında olmalı. Teşekkürler… 
Hayatımla ilgili alacağım karar ve adımların sonuçlarının istediğim gibi olabilmesi için neler yapmamız gerektiğini öğrendim. Bunun için çok teşekkür ederim. 
Hedef belirlemek konusunda bana çok yardımcı oldu. Aynı zamanda çok eğlenceli uygulamalar yapıyoruz. Teşekkür ederim. 
Relaxasyon Uygulamalarında çok rahatlıyorum. Oynadığımız oyunlar da çok eğlenceli. Yaşamımdaki dağınıklıkları toparlamaya başladım. 
Çok güzel ve verimli bir grup çalışması. Hedeflerimi belirledim ve onlara ulaşmak için daha fazla çaba harcıyorum. Sonuçlarını da almaya başladım. Berna’nın özellikle sakin ses tonunun bizleri rahatlatması açısından etkisi çok büyük. Çok teşekkür ederim. Arkadaşlarımın hepsinin buraya gelmesini isterim J 
Kendimi tanımam ve arkadaşlarımla iletişimimi farklı bir boyuta taşımam konusunda bana çook yardımcı oldu bu grup. Çünkü kendimle ilgilenmeyi öğrendim. Enerjimi tıkayarak beni engelleyen düzensizliklerimi gördüm ve Berna’nın yardımlarıyla bunları düzenledim. Hayatımda neler istediğimi artık daha iyi biliyorum ve yaşam hedeflerime ulaşmak konusunda destek almaya devam edeceğim. Sevgilerimle… 
Eğitim benim açımdan keyifli ve eğlenceli. Kitap okuyan ve kaliteli insanlarla zaman geçirmek çok keyifli. Teşekkür ederim.

 

Paylaşın:

Etiketler:

Sayfa Yorumları (0)
  • ...

Yorum Ekleyin