Yeliz Şen

Yeliz Şen

Psikolojik Danışman & Terapist
Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra NLP, Oyun Terapisi, Hipnoz, 7-19 yaş ergen ailelerinin eğitimi, TKT test eğitimi ve Psikodrama Temel Egitimini tamamladı.
Çeşitli psikodrama kongreleri, yaz çalışmaları ve psikodrama yaşantı gruplarına katıldı. Düzenlenen bilinç çalıştaylarını takip etti.
 
Kırsal kesimde eğitimin verimini arttırmak amacı ile yapılan araştırma amaçlı testlerin geliştirme, uygulama ve değerlendirme aşamalarında görev aldı. Bu görev esnasında öğretmen ve ailelerle grup çalışmaları yaptı.
 
Toplumda kadınların rolü ve kadın olmak konulu özel grup çalışmalarına katıldı. Kadınları bilinçlendirmek amaçlı valilik destekli gezici eğitimler verdi.
 
Çeşitli özel ve devlet okullarında aile eğitimi, ergen eğitimi, çocuklarla iletişim, sınav kaygısı ile ilgili seminerler verdi. Bu okullarda öğretmen ve öğrenci grupları ile verimi arttırıcı oturumlar düzenledi.
 
Kurumumuzda ergen ve yetişkinlerle bireysel danışmanlık, ilişki danışmanlığı ve rüyalarla ilgili olarak çalışan Yeliz Şen halen psikodramanın üst eğitimine devam etmektedir.